Faktor i Yannick manchester united drakt Carrascos skade

Atletico sparket 23 skudd på mål til ingen nytte, mens Villarreal trakk en sen vinneren på sitt andre skud på målet. En imponerende profligate-visning foran målet så Atletico Madrid på en eller annen måte fortsette å miste 1-0 til Villarreal på Vicente Calderon på tirsdag kveld. Atleti huffed, puffed, men kunne ikke blåse huset ned da de fant å besøke målvakt Andres Fernandez i inspirert form og en dommer fast bestemt på å gi dem ingenting. Til syvende og sist skjønt har de bare sine egne å skylde som en etter deres mening. Og igjen med tre. Det bringer Sevilla tilbake på nytt for tredjeplass og – mer bekymringsfullt – avslutter resultatet Atletis ubehandlede løp, som punkterer deres fart i en uke foran Champions League-semifinalen. En veldig dårlig natt rundt. Problemet er at du må ta dem. Fremdriften i en lang ujevn løype har gått og veien helt tapt hodene etter at Villarreal scoret er bekymringsfullt. Faktor i Yannick manchester united drakt Carrascos skade og det er virkelig natten fra helvete til Diego Simeone. 5 – Siden Simeone plukket gjorde nok til å vinne kampen, men som spillerne mistet han helt hodet på 1-0 og endte med å rive og raving på offiserene da han hadde forsøkt å finne ut en vei tilbake i Slipsen . GK Jan Oblak, 5 – Hadde ingenting å gjøre bar plukke ballen ut på baksiden av nettet. DF Jose Maria Gimenez, 6 – Gjøre en god jobb på høyreback, gitt at han ikke er naturlig der, og de lange kastene er et stort våpen. DF Stefan Savic, 4 – Wobbly. Hans verste skjerm i lang tid kulminerte i ham helt og mister Roberto Soriano som italieneren spøkte inn for å score. DF Diego Godin, 6 – En flott blokk til side han hadde lite å gjøre i forsvaret. Endte kampen som en angriper, som sier alt om hvordan Los Rojiblancos ‘hoder gikk mot slutten. DF Filipe roma drakt Luis, 4 – har vært i god form for sen ball, mistet ballen til Cedric Bakambu, som krysset for Soriano å score. MF Nicolas Gaitan, 3 – Nytt ansiktshår, samme søppelskjerm. Mens han så bra ut i første omgang, løp han gjennom en-mot-en på venstre fot med stillingen fortsatt 0-0 etter pausen, men så aldri ut som om han ville finne nettet. Skutt rett på Fernandez for en gutt som til slutt endte med å koste Los Colchoneros dyrt. Hooked umiddelbart etter og burde være veldig bekymret for hans fremtid på klubben. MF Koke, 6 – Kjempet godt på midtbanen og diktert spill. Så i en sjokkstatus ved den endelige fløyten som han ikke helt kunne tro at hans side hadde konstruert å miste. MF Gabi, 7 – Conspiracy teorier til side, spesielt skipperen ble hardt behandlet av ref. Hacket ned to ganger uten at det ble gitt et feil, ble han deretter bestilt for mindre. Viste bemerkelsesverdig selvbeherskelse som han var en av de få som holdt sin ro, da de fleste mistet deres. Antoine Griezmanns unkaracteristic off night markerte en ekstremt frustrerende fotballdrakter kveld for Atletico som et lag. MF Saul Niguez, 5 – Langt på periferien, en innsats som Fernandez klarte å avstøte til side. FW Antoine Griezmann, 4 – Når franskmannen brenner rett på målvakten når du forventer at nettet skal bøye, vet du at det ikke er din natt. Klipp en veldig, veldig frustrert figur mot slutten, og hvem kan klandre ham – han kan ikke gjøre alt selv. FW Angel Correa, 5 – Igjen hadde ikke den slags innflytelse. Fired inn i siden netting tidlig, men slitt for å bli erstattet. FW Kevin Gameiro, 5 – På en side med et kompakt forsvar som spilte en lav blokk, ville tempoet fremdeles ikke ha plass til å løpe inn og hans evne til å spille i begrensede mellomrom ganske enkelt ikke bra nok. MF Yannick Carrasco, NR – Barely på banen i 10 minutter og bekymringsfullt igjen clutching hans skulder etter å ha tatt en battering på et motangrep. Forhåpentligvis er det ikke noe alvorlig. FW Fernando Torres, NR – Ser mindre sannsynlig å score med hvert minutt som går på banen, men hans evne barcelona drakt kortermet til å løpe opp en blindgate når han er i besittelse, er uten sidestykke.
http://www.ccjfriends.com/blogs/post/4507
http://onlineskypecontacts.com/social/forum/topic/545
http://www.newbusinesspower.com/blogs/2761/7281/jeg-ikke-virkelig-spillet-i-chelsea-drakt-det-hele-tatt
http://maximilian28.over-blog.com/2017/04/i-tillegg-til-champions-fotballdrakter-barn-league-med-real-madrid.html
http://fotballdrakter.jouwweb.nl/arsenal
http://insidethehunt.com/groups/653
https://www.kiwibox.com/margher/
http://looseweb.com/blogs/4818/14248/cresswell-til-et-uunngaelig-mal-for-fotballdrakter-barn-manches
https://www.quicktopic.com/52/H/v7fq7UYKyB6ET

0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *